Προβολή όλων των 7 αποτελεσμάτων

ART ET LUMIERE ΤΑΠΕΤΟ ΜΠΑΝΙΟΥ

5,58 
ART ET LUMIERE ΤΑΠΕΤΟ ΜΠΑΝΙΟΥ, 64Χ37ΕΚ, Γαλάζιο, Αντιολισθητικό πατάκι μπάνιου από την εταιρεία Art Et Lumiere, σε ορθογώνιο σχήμα για να διακοσμήσετε το χώρο σας και να απολαύσετε το μπάνιο σας με περισσότερη άνεση και ασφάλεια.

ART ET LUMIERE ΤΑΠΕΤΟ ΜΠΑΝΙΟΥ

5,58 
ART ET LUMIERE ΤΑΠΕΤΟ ΜΠΑΝΙΟΥ, 55Χ45ΕΚ, Γαλάζιο, Αντιολισθητικό πατάκι μπάνιου από την εταιρεία Art Et Lumiere, σε οβάλ σχήμα για να διακοσμήσετε το χώρο σας και να απολαύσετε το μπάνιο σας με περισσότερη άνεση και ασφάλεια.

ΜΠΟΛ ΣΤΟΙΒΑΖΟΜΕΝΟ TIFFANY 14 cm/5,4 cm

4,52 
Μπολ στοιβαζόμενο σειράς Tiffany. Κατασκευασμένο από πορσελάνη με προδιαγραφές υψηλής ποιότητας, που το καθιστά κατάλληλο και για επαγγελματική χρήση. Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων.

ΠΙΑΤΕΛΑ ΟΒΑΛ TIFFANY

12,77 17,67 
Πιατέλα οβάλ σειράς Tiffany. Κατασκευασμένη από πορσελάνη με προδιαγραφές υψηλής ποιότητας,που το καθιστεί κατάλληλο και για επαγγελματική χρήση.

ΠΙΑΤΟ ΒΑΘΥ ΓΑΛΑΖΙΟ TIFFANY 27 CM

10,72 
Πιάτο βαθύ σειράς Tiffany. Κατασκευασμένο από πορσελάνη με προδιαγραφές υψηλής ποιότητας, που το καθιστά κατάλληλο και για επαγγελματική χρήση. Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων.

ΠΙΑΤΟ ΡΗΧΟ ΓΑΛΑΖΙΟ TIFFANY

4,27 5,14 
Πιάτο ρηχό σειράς Tiffany.Κατασκευασμένο από πορσελάνη με προδιαγραφές υψηλής ποιότητας,που το καθιστεί κατάλληλο και για επαγγελματική χρήση. Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων.

ΣΑΛΑΤΙΕΡΑ TIFFANY 23 CM

14,44 
Σαλατιέρα σειράς Tiffany. Κατασκευασμένη από πορσελάνη με προδιαγραφές υψηλής ποιότητας, που το καθιστά κατάλληλο και για επαγγελματική χρήση. Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων.