Προβολή όλων των 12 αποτελεσμάτων

COMPACT st ΠΙΑΤΟ ΒΑΘΥ ΣΤΡΟΓΓ. ΚΟΥΠ 20Χ20Χ3,8ΕΚ Seltmann

3,97 

Seltmann

Πορσελάνινο πιάτο ''COMPACT'' σε κλασσικό λευκό χρώμα, που χαρακτηρίζεται από τον συνδυασμό design και λειτουργικότητας.

COUP FINE DINING st ΠΙΑΤΟ ΒΑΘΥ ΛΕΥΚΟ 20Χ20Χ5,4ΕΚ

6,57 

Seltmann

Δώστε στο τραπέζι σας μια ατμόσφαιρα ποιότητας και πολυτέλειας με το πορσελάνινο τετράγωνο βαθύ πιάτο ''COUP FINE DINING'', σε κλασσικό λευκό χρώμα, που χαρακτηρίζεται από καμπύλες γραμμές, μοντέρνο design αλλά και διαχρονικότητα.

Estia Stone Βαθιά Κατσαρόλα από Χυτό Αλουμίνιο 2.5lt / 20cm

35,90 
Για όλες τις εστίες μαγειρέματος (αερίου, ηλεκτρικές, κεραμικές, επαγωγικές) και φούρνους (εκτός από φούρνο μικροκυμάτων).

MERAN st ΠΙΑΤΟ ΣΤΡΟΓΓ. RIM 20X20X1,6EK

3,50 

Δώστε στο τραπέζι σας μια ατμόσφαιρα ποιότητας και πολυτέλειας με το πορσελάνινο πιάτο ''MERAN'', σε κλασσικό λευκό χρώμα, που χαρακτηρίζεται από φρέσκο στυλ και κομψές γραμμές

Novatex Selest Πιάτο Ρηχό 20 CM

10,71 

Novatex Selest Πιάτο Γλυκού από Πορσελάνη Πολύχρωμο με Διάμετρο 20cm

ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΗ

139,76 159,76 
Για όλες τις εστίες μαγειρέματος (αερίου, ηλεκτρικές, κεραμικές, επαγωγικές) και φούρνους (εκτός από φούρνο μικροκυμάτων).

Πιάτο Γλυκού από Πορσελάνη Μπεζ Novatex Aztec με Διάμετρο 20cm

10,71 
Πιάτο γλυκού της εταιρείας Novatex, το οποίο αποτελεί το μικρότερο είδος πιάτου, και έχει το κατάλληλο μέγεθος για το σερβίρισμα του επιδορπίου. Εκτός όμως από τη χρήση για γλυκά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν πιάτο ορεκτικών, σαλάτας, φρούτων σνακ και γενικά κάθε φαγητού το οποίο καταναλώνεται σε μικρές ποσότητες. Για αυτό αποτελούν και ιδανικό μέγεθος για πάρτυ που υπάρχει η παρουσία μικρού μπουφέ. Το υλικό κατασκευής είναι η πορσελάνη, η οποία είναι ένα υλικό υψηλής υγιεινής, διότι είναι ελάχιστα πορώδης και δεν επιτρέπει στα μικρόβια να εισχωρήσουν. Επίσης έχει υψηλή αντοχή στο χρόνο και τις φθορές και έτσι το πιάτο είναι κατάλληλο για χρήση σε πλυντήριο πιάτων ή για τοποθέτηση σε φούρνο μικροκυμάτων.

ΠΙΑΤΟ ΡΗΧΟ SAHARA

4,27 5,14 
Πιάτο ρηχό σειράς Sahara.Κατασκευασμένο από πορσελάνη με προδιαγραφές υψηλής ποιότητας, που το καθιστά κατάλληλο και για επαγγελματική χρήση. Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων.

ΠΙΑΤΟ ΡΗΧΟ ΓΑΛΑΖΙΟ TIFFANY

4,27 5,14 
Πιάτο ρηχό σειράς Tiffany.Κατασκευασμένο από πορσελάνη με προδιαγραφές υψηλής ποιότητας,που το καθιστεί κατάλληλο και για επαγγελματική χρήση. Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων.

Σαλατιέρα επίπεδη από Πορσελάνη Μπεζ 20cm FROST-GTSA

5,82 
Σαλατιέρα πορσελάνης FROST. Από τις καινούργιες σειρές της GTSA που προσφέρουν παστέλ και γήινες αποχρώσεις. Είναι STONEWARE, έχουν μεγάλη αντοχή και είναι κατάλληλες για πλυντήρια πιάτων και φούρνους μικροκυμάτων.