Προβολή όλων των 10 αποτελεσμάτων

Estia Stone Βαθιά Κατσαρόλα από Χυτό Αλουμίνιο 4.5lt / 24cm

44,90 
Για όλες τις εστίες μαγειρέματος (αερίου, ηλεκτρικές, κεραμικές, επαγωγικές) και φούρνους (εκτός από φούρνο μικροκυμάτων).

Novatex Selest Πιάτο Ρηχό 24 CM

13,02 

Novatex Selest Πιάτο Ρηχό από Πορσελάνη Πολύχρωμο με Διάμετρο 24cm

ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΗ

139,76 159,76 
Για όλες τις εστίες μαγειρέματος (αερίου, ηλεκτρικές, κεραμικές, επαγωγικές) και φούρνους (εκτός από φούρνο μικροκυμάτων).

Μπολ Churchill Stonecast Duck Egg Blue Wide Rim 24cm

18,06 
Σχεδιασμένο για να αναβαθμίζει και να βελτιώνει την παρουσίαση του φαγητού και τη συνολική σας γευστική εμπειρία, αυτό το ευέλικτο μπολ ζυμαρικών με φαρδύ χείλος είναι ιδανικό για καθημερινό γεύμα ή δείπνο σε ειδικές περιστάσεις στο σπίτι. Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων.

ΠΙΑΤΟ ΣΟΥΠΑΣ ΠΛΑΤΥ ΧΕΙΛΟΣ STUDIO PRINTS-RAKU 24 CM

18,06 
Πιάτο σούπας Churchill σειρά Studio Prints Raku. Αγγλική Πορσελάνη υψηλής ποιότητας και αισθητικής Super Vitrified. Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων.

ΠΙΑΤΟ ΒΑΘΥ ΣΟΥΠΑΣ BAMBOO 24 CM

17,38 
Πιάτο βαθύ σούπας Churchill σειρά Bamboo. Αγγλική Πορσελάνη υψηλής ποιότητας και αισθητικής Super Vitrified. Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων.

ΠΙΑΤΟ ΒΑΘΥ ΣΟΥΠΑΣ ISLA 24 CM

17,38 
Πιάτο βαθύ σούπας Churchill σειρά Isla με κομψό ανάγλυφο. Αγγλική Πορσελάνη υψηλής ποιότητας και αισθητικής Super Vitrified. Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων.

Πιάτο Ρηχό από Πορσελάνη Novatex Aztec 24cm

13,02 
Πιάτο ρηχό της εταιρείας Novatex, το οποίο αποτελεί το πιο βασικό είδος πιάτου αφού το χρησιμοποιούμε συνηθέστερα μέσα στη μέρα μας. Μπορείτε να σερβίρετε οποιοδήποτε είδος φαγητού, και έχει το κατάλληλο μέγεθος για να χωρέσει κάθε κυρίως γεύμα με την αντίστοιχη γαρνιτούρα. Το υλικό κατασκευής είναι η πορσελάνη, η οποία είναι ένα υλικό υψηλής υγιεινής, διότι είναι ελάχιστα πορώδης και δεν επιτρέπει στα μικρόβια να εισχωρήσουν. Επίσης έχει υψηλή αντοχή στο χρόνο και τις φθορές και έτσι το πιάτο είναι κατάλληλο για χρήση σε πλυντήριο πιάτων ή για τοποθέτηση σε φούρνο μικροκυμάτων.

ΠΙΑΤΟ ΡΗΧΟ ΑΡΙΑΔΝΗ

1,09 2,23 
Πιάτο ρηχό Αριάδνη λευκό. Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων.