Βλέπετε 1–12 από 17 αποτελέσματα

COUP FINE DINING st ΠΙΑΤΟ ΒΑΘΥ ΛΕΥΚΟ 26Χ26Χ5,5ΕΚ

9,16 

Seltmann

Δώστε στο τραπέζι σας μια ατμόσφαιρα ποιότητας και πολυτέλειας με το πορσελάνινο βαθύ πιάτο ''COUP FINE DINING'', σε κλασσικό λευκό χρώμα, που χαρακτηρίζεται από καμπύλες γραμμές, μοντέρνο design αλλά και διαχρονικότητα.

COUP FINE DINING st ΠΙΑΤΟ ΒΑΘΥ ΤΕΤΡΑΓ. ΛΕΥΚΟ 26Χ26Χ6,1ΕΚ

12,28 
Δώστε στο τραπέζι σας μια ατμόσφαιρα ποιότητας και πολυτέλειας με το πορσελάνινο τετράγωνο βαθύ πιάτο ''COUP FINE DINING'', σε κλασσικό λευκό χρώμα, που χαρακτηρίζεται από καμπύλες γραμμές, μοντέρνο design αλλά και διαχρονικότητα.

COUP FINE DINING st ΠΙΑΤΟ ΡΗΧΟ ΛΕΥΚΟ 26Χ26Χ2,4ΕΚ

7,61 

Seltmann

Δώστε στο τραπέζι σας μια ατμόσφαιρα ποιότητας και πολυτέλειας με το πορσελάνινο πιάτο ''COUP FINE DINING'', σε κλασσικό λευκό χρώμα, που χαρακτηρίζεται από καμπύλες γραμμές, μοντέρνο design αλλά και διαχρονικότητα.

COUP FINE DINING st ΠΙΑΤΟ ΤΕΤΡ. ΡΗΧΟ ΛΕΥΚΟ 26Χ26Χ2,6ΕΚ

11,59 

Seltmann

Δώστε στο τραπέζι σας μια ατμόσφαιρα ποιότητας και πολυτέλειας με το πορσελάνινο τετράγωνο πιάτο ''COUP FINE DINING'', σε κλασσικό λευκό χρώμα, που χαρακτηρίζεται από καμπύλες γραμμές, μοντέρνο design αλλά και διαχρονικότητα.

MANDARIN st ΜΠΩΛ ΜΕ ΠΛΑΤΥ RIM ΛΕΥΚΟ 25Χ24Χ6,4ΕΚ Seltmann

13,27 

Δώστε στο τραπέζι σας μια ατμόσφαιρα ποιότητας και πολυτέλειας με την συλλογή ''MANDARIN'', σε κλασσικό λευκό χρώμα, που χαρακτηρίζεται από καινοτομία και φοβερό στυλ. Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με SELTMANN WEIDEN και παρουσιάστε το τραπέζι σας σαν επαγγελματίας σεφ !

ΠΙΑΤΕΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΓΡΑΜΜΗ FROST-GTSA

5,33 8,06 
Πιατέλα παραλληλόγραμμη πορσελάνης FROST. Από τις καινούργιες σειρές της GTSA που προσφέρουν παστέλ και γήινες αποχρώσεις. Είναι STONEWARE, έχουν μεγάλη αντοχή και είναι κατάλληλες για πλυντήρια πιάτων και φούρνους μικροκυμάτων. Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων.

ΠΙΑΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ STONECAST 26 CM

21,95 
Πιάτο παρουσίασης Churchill σειρά Stonecast. Αγγλική Πορσελάνη υψηλής ποιότητας και αισθητικής Super Vitrified. Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων.

ΠΙΑΤΟ ΡΗΧΟ Studio Prints 26 CM KINTSUGI

12,95 
Πιάτο ρηχό Churchill σειρά Studio Prints.Αγγλική Πορσελάνη υψηλής ποιότητας και αισθητικής Super Vitrified.Το σχέδιο Kintsugi είναι μια σύγχρονη ερμηνεία της ιαπωνικής τέχνης της επισκευής σπασμένων αγγείων. Η περίπλοκη σχεδίαση με κροτάλισμα διαθέτει μια λεπτή, αντιδραστική υφή που κάνει κάθε κομμάτι μοναδικό. Το σχέδιο είναι διακοσμημένο κάτω από λούστρο, δημιουργώντας ένα προστατευτικό στρώμα για πρόσθετη αντοχή. Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων.

ΠΙΑΤΟ ΡΗΧΟ ΑΡΙΑΔΝΗ

1,09 2,23 
Πιάτο ρηχό Αριάδνη λευκό. Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων.

ΠΙΑΤΟ ΡΗΧΟ ΦΑΓΗΤΟΥ TERRA BLUE 26X2,5 ΕΚ

9,67 
Πιάτο ρηχό Espiel. Η συλλογή ''TERRA BLUE'' με το ιδιαίτερο μοτίβο και τις λεπτομέρειες στις άκρες θα αναδείξει με τέλειο τρόπο το φαγητό σας. Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων.

ΠΙΑΤΟ ΦΑΓΗΤΟΥ STONECAST 26 CM

12,40 
Πιάτο φαγητού Churchill σειρά Stonecast. Αγγλική Πορσελάνη υψηλής ποιότητας και αισθητικής Super Vitrified. Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων.