ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν. Τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής. Για επιστροφές εντός Ελλάδας και Κύπρου επιβαρύνεστε με το ποσό των € 5.00 για τη μεταφορά του νέου προϊόντος από εμάς προς εσάς, ενώ δεν επιβαρύνεστε τίποτα για την αποστολή του παλιού προϊόντος από εσάς προς εμάς. Τα παραπάνω ισχύουν και στην περίπτωση που ο πελάτης δεν επιβαρύνθηκε τα έξοδα αποστολής.
Για επιστροφές από το εξωτερικό τα έξοδα επιστροφής βαραίνουν αυτόν που κάνει την επιστροφή.
Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη. Αυτό σημαίνει:
Να μην έχουν φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.
Να είναι σε άριστη κατάσταση (με την εργοστασιακή τους συσκευασία δηλαδή κουτί ή ζελατίνα)
Να συνοδεύονται με όλα τα έγγραφα με τα οποία παραδόθηκε το προϊόν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής ,Τιμολόγιο κ.ο.κ).
Αν τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, μπορείτε ελεύθερα να το αποστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση. Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.
Να σημειωθεί ότι όλες οι αλλαγές και οι επιστροφές χρημάτων γίνονται στις τρέχουσες τιμές των προϊόντων.
Διαδικασία επιστροφής:
Συμπληρώνετε το ειδικό Έντυπο Επιστροφής που βρίσκεται μέσα στη συσκευασία με το προϊόν που έχετε παραλάβει και το στέλνετε πίσω σε εμάς στη διεύθυνση: «ΠΡΩΤΕΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΗ» Λ.62 Μαρτύρων και Ιπποκράτους 2, ΤΚ 71414 Ξηροπόταμος Γαζίου, Ηράκλειο Κρήτης,Τηλ.2810-313172 μαζί με το Προϊόν και το αντίστοιχο παραστατικό που το συνοδεύει(Τιμολόγιο ή Απόδειξη).Στο Έντυπο Επιστροφής σας δίνονται οι εξής εναλλακτικές:
1) Αντικατάσταση. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να αντικαταστήσουμε το προϊόν που μας επιστρέψατε είτε το προϊόν αυτό κριθεί ελαττωματικό, είτε σας έχει αποσταλεί λάθος κωδικός, (επιλογή Αντικατάσταση στο Έντυπο Επιστροφής). Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, προτείνουμε, εντός 24 ωρών από την ημερομηνία παραλαβής του, να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 2810-313172 ή με e-mail στο proteas1exoplistiki@gmail.com για την επιθυμία αντικατάστασής του. Σε περίοδο εκπτώσεων οι αλλαγές που αφορούν σε αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα γίνονται στην τιμή που αγόρασε ο πελάτης το προϊόν.
2) Επιστροφή των χρημάτων σας στο λογαριασμό τραπέζης που θα μας δηλώσετε ή στην πιστωτική κάρτα με την οποία κάνατε την πληρωμή εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα επεξεργασίας της επιστροφής σας.Η επιστροφή των χρημάτων θα  πρέπει να πραγματοποιείται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που έγινε και η αγορά. (επιλογή Επιστροφή Χρημάτων στο Έντυπο Επιστροφής) Η επεξεργασία από το τμήμα ποιοτικού ελέγχου, μπορεί να διαρκέσει 1-2 ημέρες (μη συμπεριλαμβανομένων των Σαββατοκύριακων). Λόγω μεγάλου όγκου διακινήσεων πακέτων, παρακαλούμε όπως δείξετε κατανόηση, σε περίπτωση καθυστέρησης επεξεργασίας των επιστροφών.
Σε περίοδο εκπτώσεων η επιστροφή χρημάτων γίνεται στην τιμή που αγόρασε ο πελάτης το προϊόν.
3) Πίστωση της αξίας του προϊόντος που επιστρέψατε στο λογαριασμό που διαθέτετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προκειμένου να την αξιοποιήσετε στην επόμενη αγορά σας. Η πίστωση θα γίνει εντός τριών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων στο κατάστημά μας. (επιλογή Πίστωση στο Έντυπο Επιστροφής). Σε περίοδο εκπτώσεων οι αλλαγές που αφορούν σε αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα γίνονται στην τιμή που αγόρασε ο πελάτης το προϊόν.
*Σημείωση: Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προσφέροντάς σας τις εναλλακτικές 2 και 3
Επιστροφή Ελαττωματικών Προϊόντων
Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρείας ΠΡΩΤΕΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΗ πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π., τότε η ΠΡΩΤΕΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΗ αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής (οπότε θα καταθέσει το αντίστοιχο ποσό εξόδων σε λογαριασμό τραπέζης που θα της υποδειχτεί), καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής.
Οι όροι επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς που προαναφέρθηκαν.
ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:
α) Πριν την αποστολή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση proteas1exoplistiki@gmail.com είτε τηλεφωνικά στον αριθμό 2810-313172
β) Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.
Διευκρινίζεται, ότι για να προχωρήσετε στην επιστροφή προϊόντος πρέπει να τηρούνται οι προϋποθέσεις που αναφέρονται παραπάνω περί φθορών των επιστρεφόμενων προϊόντων.
Εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν, έχετε δικαίωμα να το επιστρέψετε και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας. Σε αυτή την περίπτωση η χρέωση είναι € 5.00 για την επιστροφή του προϊόντος εφόσον έχετε ήδη πληρώσει τα μεταφορικά.
Αν επιλέξετε οποιοδήποτε άλλο τρόπο ή μεταφορική εταιρεία για την επιστροφή του προϊόντος, σας επιστρέφουμε πίσω όλο το ποσό της αγοράς και τα έξοδα αποστολής τα επιβαρύνεστε αποκλειστικά εσείς.
Σε περίπτωση που κάνετε παραγγελία ,σας αποσταλεί και αρνηθείτε να την παραλάβετε κατά τη στιγμή της παράδοσης, επιβαρύνεστε εξολοκλήρου τα μεταφορικά έξοδα τα οποία είναι € 10.00. (€ 5.00 για την αποστολή της παραγγελίας από εμάς προς εσάς και € 5.00 για την επιστροφή της παραγγελίας από εσάς προς εμάς.)