Χρώμα ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ
Υλικό ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟΣ ΧΑΛΥΒΑΣ
-20%
ΔΟΧΕΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΝΟΞ. 201 GN 1/2-100mm - Oriana Ferelli®
9,43 € Original price was: 9,43 €.7,54 €Η τρέχουσα τιμή είναι: 7,54 €.
ΔΙΣΚΟΣ ΟΡΘΟΓ. 280x190xh12mm 41022/BLK - ARAVEN
7,09 € Original price was: 7,09 €.5,67 €Η τρέχουσα τιμή είναι: 5,67 €.
ΔΟΧΕΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΝΟΞ. 201 GN 1/6-200mm – Oriana Ferelli®
13,48 € Original price was: 13,48 €.10,78 €Η τρέχουσα τιμή είναι: 10,78 €.
ΔΟΧΕΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΝΟΞ. 201 GN 1/6-200mm – Oriana Ferelli®
Σε απόθεμα
Περιγραφή
Επιπλέον πληροφορίες
Βάρος | 0,3 kg |
---|---|
BRAND | |
ΧΡΩΜΑ | |
ΥΛΙΚΟ |
Σχετικά προϊόντα
ΣΧΑΡΑ ΔΟΧΕΙΩΝ GN 1/3 00242 260x115x20mm – ARAVEN
Οι σχάρες αποστράγγισης GastroNorm είναι απαραίτητα αντικείμενα σε κάθε κουζίνα όπου γίνεται διαχείρηση τροφίμων. Χρησιμοποιούνται στη συντήρηση τροφίμων που απελευθερώνουν υγρά, μειώνοντας το ποσό των απωλειών λόγω αλλοίωσης. Το φρέσκο κρέας και το ψάρι απελευθερώνουν ένα υγρό που ονομάζεται εξίδρωμα. Αυτό το εξίδρωμα περιέχει μεγάλες ποσότητες από πρωτεϊνες, κύτταρα και στερεά συντρίμματα, προκαλεί τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων, με αποτέλεσμα κίνδυνο για την υγεία. Η σωστή συντήρηση αυτού του τύπου τροφής απαιτεί τη χρήση σχαρών αποστράγγισης που διαχωρίζουν το εξίδρωμα από το φαγητό. Οι σχάρες αποστράγγισης που χρησιμοποιούνται για το σκοπό αυτό πρέπει να είναι αρκετά ψηλές ώστε να αποφεύγεται η ροή του εξιδρώματος πάνω από τις σχάρες αποστράγγισης και ο σχεδιασμός τους πρέπει να αποφεύγει αιχμηρές άκρες και γωνίες όπου μπορεί να συσσωρευτεί το εξίδρωμα. Η σχάρα αποστράγγισης τοποθετείται στο κάτω μέρος του δοχείου και ενθαρρύνει την αποστράγγιση στον πυθμένα, αποφεύγοντας έτσι την επαφή του υγρού με το φαγητό και μειώνοντας τον κίνδυνο πολλαπλασιασμού των βακτηρίων. Η Araven διαθέτει δίσκους αποστράγγισης που προσαρμόζονται στα δοχεία τροφίμων της (σε μεγέθη GastroNorm καθώς και σε άλλα μεγέθη) και ο συνδιασμός τους αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τη διατήρηση της ποιότητας των τροφίμων.
ΣΧΑΡΑ ΔΟΧΕΙΩΝ GN 1/2 00241 260x205x20mm – ARAVEN
Οι σχάρες αποστράγγισης GastroNorm είναι απαραίτητα αντικείμενα σε κάθε κουζίνα όπου γίνεται διαχείρηση τροφίμων. Χρησιμοποιούνται στη συντήρηση τροφίμων που απελευθερώνουν υγρά, μειώνοντας το ποσό των απωλειών λόγω αλλοίωσης. Το φρέσκο κρέας και το ψάρι απελευθερώνουν ένα υγρό που ονομάζεται εξίδρωμα. Αυτό το εξίδρωμα περιέχει μεγάλες ποσότητες από πρωτεϊνες, κύτταρα και στερεά συντρίμματα, προκαλεί τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων, με αποτέλεσμα κίνδυνο για την υγεία. Η σωστή συντήρηση αυτού του τύπου τροφής απαιτεί τη χρήση σχαρών αποστράγγισης που διαχωρίζουν το εξίδρωμα από το φαγητό. Οι σχάρες αποστράγγισης που χρησιμοποιούνται για το σκοπό αυτό πρέπει να είναι αρκετά ψηλές ώστε να αποφεύγεται η ροή του εξιδρώματος πάνω από τις σχάρες αποστράγγισης και ο σχεδιασμός τους πρέπει να αποφεύγει αιχμηρές άκρες και γωνίες όπου μπορεί να συσσωρευτεί το εξίδρωμα. Η σχάρα αποστράγγισης τοποθετείται στο κάτω μέρος του δοχείου και ενθαρρύνει την αποστράγγιση στον πυθμένα, αποφεύγοντας έτσι την επαφή του υγρού με το φαγητό και μειώνοντας τον κίνδυνο πολλαπλασιασμού των βακτηρίων. Η Araven διαθέτει δίσκους αποστράγγισης που προσαρμόζονται στα δοχεία τροφίμων της (σε μεγέθη GastroNorm καθώς και σε άλλα μεγέθη) και ο συνδιασμός τους αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τη διατήρηση της ποιότητας των τροφίμων.
ΣΧΑΡΑ ΔΟΧΕΙΩΝ GN 1/1 00256 470x265x20mm – ARAVEN
Οι σχάρες αποστράγγισης GastroNorm είναι απαραίτητα αντικείμενα σε κάθε κουζίνα όπου γίνεται διαχείρηση τροφίμων. Χρησιμοποιούνται στη συντήρηση τροφίμων που απελευθερώνουν υγρά, μειώνοντας το ποσό των απωλειών λόγω αλλοίωσης. Το φρέσκο κρέας και το ψάρι απελευθερώνουν ένα υγρό που ονομάζεται εξίδρωμα. Αυτό το εξίδρωμα περιέχει μεγάλες ποσότητες από πρωτεϊνες, κύτταρα και στερεά συντρίμματα, προκαλεί τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων, με αποτέλεσμα κίνδυνο για την υγεία. Η σωστή συντήρηση αυτού του τύπου τροφής απαιτεί τη χρήση σχαρών αποστράγγισης που διαχωρίζουν το εξίδρωμα από το φαγητό. Οι σχάρες αποστράγγισης που χρησιμοποιούνται για το σκοπό αυτό πρέπει να είναι αρκετά ψηλές ώστε να αποφεύγεται η ροή του εξιδρώματος πάνω από τις σχάρες αποστράγγισης και ο σχεδιασμός τους πρέπει να αποφεύγει αιχμηρές άκρες και γωνίες όπου μπορεί να συσσωρευτεί το εξίδρωμα. Η σχάρα αποστράγγισης τοποθετείται στο κάτω μέρος του δοχείου και ενθαρρύνει την αποστράγγιση στον πυθμένα, αποφεύγοντας έτσι την επαφή του υγρού με το φαγητό και μειώνοντας τον κίνδυνο πολλαπλασιασμού των βακτηρίων. Η Araven διαθέτει δίσκους αποστράγγισης που προσαρμόζονται στα δοχεία τροφίμων της (σε μεγέθη GastroNorm καθώς και σε άλλα μεγέθη) και ο συνδιασμός τους αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τη διατήρηση της ποιότητας των τροφίμων.
ΒΙΤΡΙΝΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ με ΚΑΠΑΚΙ GN 1/2 00288 325x265x118mm – ARAVEN
Βιτρίνα GN 1/2 για την προβολή τροφίμων, στην οποία έχει δοθεί μεγάλη προσοχή στο σχεδιασμό και τη λειτουργικότητά τους ώστε να ικανοποιούν τις προσδοκίες τόσο του προσωπικού σερβιρίσματος όσο και του προσωπικού της κουζίνας.
Οι δίσκοι Araven μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οποιοδήποτε είδος φαγητού και διατίθενται σε διαφορετικές χωρητικότητες με μεγάλη ποικιλία μεγεθών και φινιρισμάτων. Δίσκοι και βιτρίνες GastroNorm. Βολικό στη χρήση και στη βελτιστοποίηση του χώρου. Δίσκοι με προστατευτικό καπάκι για προβολή σε ένα βήμα μέχρι την αποθήκευση (απλώς καλύπτοντας με καπάκι).
ΑΕΡΟΣΤΕΓΕΣ ΔΟΧΕΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ GN 2/3 00470-14lt 354x325x150mm HERMETICOS – ARAVEN
ΠΛΑΣΤΙΚΟ, ΛΕΥΚΟ
Χώρα προέλευσης EU - SPAIN
Σχετικά έγγραφα
ΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕΡΑΙΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 00919-80lt 655x435xh560mm – ARAVEN
Δοχείο στεραιών τροφίμων 80 L./ 21 Gal. Ειδικά σχεδιασμένο για την αποθήκευση ξηρών, μη ευπαθών ή χύμα τροφίμων που δεν χρειάζονται ψύξη, σε σωστές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας . Αυτά τα δοχεία είναι ιδανικά για τη διασφάλιση της βέλτιστης αποθήκευσης και συντήρησης των τροφίμων σε διαφορετικές συνθήκες θερμοκρασίας, σύμφωνα με τις μέγιστες απαιτήσεις υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων. Αυστηρός έλεγχος πρώτων υλών και εναλλαγή. Συμμόρφωση με τους κανονισμούς: Ετικέτα ιχνηλασιμότητας. Σύμφωνα με το HACCP, η σύσταση είναι τα συσκευασμένα τρόφιμα να μεταφέρονται σε πλαστικά ή γυάλινα δοχεία αποθήκευσης. Μέγιστη προσβασιμότητα: Το πλάτος του παραθύρου/καπακιού επιτρέπει την εύκολη πλήρωση και αφαίρεση της πρώτης ύλης. Διαφανές παράθυρο που επιτρέπει τη γρήγορη αναγνώριση του περιεχομένου. Τροχοί που διευκολύνουν τη μεταφορά και την κινητικότητα στους χώρους εργασίας.
Σχετικά έγγραφα
Σχετικά έγγραφα
ΔΟΧΕΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΑΚΙ 25lt 530x396x139mm 01170 – ARAVEN
Βαθύ δοχείο αποθήκευσης τροφίμων 25l., χωρίς καπάκι για χρήση σε διαδικασίες χειρισμού. Είναι κατασκευασμένo από πολυαιθυλένιο το οποίο είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στις κρούσεις και έχει βέλτιστη συμπεριφορά σε χαμηλές θερμοκρασίες. Το επιπλέον πάχος του δοχείου το καθιστά ιδιαίτερα στιβαρό και το προικίζει με εξαιρετική μηχανική συμπεριφορά. Συνιστάται τα τρόφιμα να αποψύχονται χωρίς την αρχική τους συσκευασία. Τοποθετήστε τα τρόφιμα σε αυτά τα δοχεία για να επιταχύνετε τη διαδικασία απόψυξης.
ΔΟΧΕΙΑ ΑΠΟΨΥΞΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕΤ 3τεμ. 35lt – 540x385x292mm 01260 – ARAVEN
Με τη χρήση σχάρας ή διάτρητων κουτιών στις διαδικασίες απόψυξης αποφεύγεται η άμεση επαφή μεταξύ του εξιδρώματος και των τροφίμων, μειώνοντας τον κίνδυνο πολλαπλασιασμού των βακτηρίων και διατηρώντας τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των τροφίμων. Το νέο κιτ κουτιού απόψυξης, έχει σχεδιαστεί για να ξεπαγώνει τα τρόφιμα πιο γρήγορα. Επιτρέπει το υγρό που βγαίνει από τα τρόφημα, να συσωρεύεται στον πάτο, αποτρέποντας την επιμόλυνση. Για ταχύτερη διαδικασία απόψυξης, συνιστάται η αφαίρεση της αρχικής συσκευασίας. Τα τρόφιμα θα τοποθετηθούν μέσα στο διάτρητο κουτί. Στη συνέχεια, αυτό το κουτί θα τοποθετηθεί στο άλλο κουτί, αποφεύγοντας να στάζει και να επιμολύνει άλλα τρόφιμα κοντά. Τα τρόφιμα πρέπει να καλύπτονται με καπάκι για να προστατεύονται και να αποφεύγονται πιθανές μολύνσεις.