Πολιτική τιμών/Τρόποι πληρωμής

Η τιμή του κάθε προϊόντος θα είναι αυτή που ορίζεται ανά πάσα στιγμή στην ιστοσελίδα eproteas.gr, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.. Η εταιρεία «Τσατσαράκη Μαρία» διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών των προϊόντων του ηλεκτρονικού καταστήματος eproteas.gr, οποτεδήποτε, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη. Ενδεχόμενη αλλαγή στην τιμή κάποιου προϊόντος δεν θα επηρεάσει τις παραγγελίες που έχουν ήδη υποβληθεί και επιβεβαιωθεί με το σχετικό e-mail.

Κάθε πληρωμή στο ηλεκτρονικό κατάστημα eproteas.gr, συμπεριλαμβάνει την εξόφληση των προϊόντων της εκάστοτε παραγγελίας, καθώς επίσης και τα έξοδα αποστολής αυτών.

Μία παραγγελία μπορεί να εξοφληθεί με τους εξής τρόπους:

 • Με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα. Η πληρωμή γίνεται μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της τράπεζας Eurobank. Κάθε συναλλαγή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα γίνεται στο περιβάλλον της Eurobank και η χρέωση γίνεται τη στιγμή της συναλλαγής, εφόσον τα στοιχεία είναι ακριβή και ορθά.
 • Με αντικαταβολή – (πληρωμή με μετρητά χρήματα τη στιγμή της παράδοσης στο μεταφορέα με χρέωση πλέον των εκάστοτε εξόδων αποστολής €2,50).
 • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Η κατάθεση μπορεί να γίνει στους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς της «ΤΣΑΤΣΑΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ»:

EUROBANK
Αριθμός Λογαριασμού: 00260330170200795911
ΙΒΑΝ: GR1302603300000170200795911

ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αριθμός Λογαριασμού: 5751-057396-389
ΙΒΑΝ: GR7601727510005751057396389

ALPHA
Αριθμός Λογαριασμού: 661002002017839
ΙΒΑΝ: GR8901406610661002002017839

Μετά από την ολοκλήρωση της κατάθεσης σας παρακαλούμε να μας αποστείλετε με φαξ το αποδεικτικό κατάθεσης της τράπεζας στον τηλεφωνικό αριθμό 2810313172 ή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στο proteas1exoplistiki@gmail.com ή ειδοποιήστε μας τηλεφωνικά στο 2810313172. Τα προϊόντα της παραγγελίας σας θα παραμένουν δεσμευμένα για τρεις εργάσιμες ημέρες μέχρι την κατάθεση του αντιτίμου. Μετά την παρέλευση των τριών εργάσιμων ημερών η παραγγελία θα ακυρώνεται και τα προϊόντα θα αποδεσμεύονται.

Προσοχή: η αποστολή των προϊόντων της παραγγελίας γίνεται μόνο μετά από την επιβεβαίωση της κατάθεσης του αντιτίμου της.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

 • Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
 • Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Τρόποι & έξοδα αποστολής

Η παράδοση των παραγγελιών γίνεται με τους ακόλουθους τρόπους:

Για το Ηράκλειο:

 1. Παραλαβή από το κατάστημα της Πρωτέας Εξοπλιστικής.
 2. Αποστολή με Courier.

Τα προϊόντα με ετικέτα “Δωρεάν μεταφορικά” αποστέλλονται χωρίς έξτρα χρέωση μεταφοράς και συνδυάζονται με άλλα προϊόντα (χωρίς την ετικέτα “Δωρεάν μεταφορικά”) μόνο κατόπιν συνεννόησης και πιθανών με έξτρα χρέωση αναλόγως την παραγγελία.

Η χρέωση μεταφορικών εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας.

Η ελάχιστη χρέωση μεταφορικών είναι 2.82€ + ΦΠΑ.

 1. Αποστολή με συνεργαζόμενα πρακτορεία μεταφορών της Πρωτέας Εξοπλιστικής.

Η χρέωση μεταφορικών εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας.

Εάν διαπιστώσετε χτυπήματα ή σπάσιμο μερών του προϊόντος, ΔΕΝ θα πρέπει να παραλάβετε και να αρνηθείτε. Αμέσως μετά, θα πρέπει να μας ενημερώσετε.

Μετά την παραλαβή του από εσάς και την υπογραφή σας στο αντίστοιχο παραστατικό παράδοσης, από τη μεταφορική εταιρεία, ΔΕΝ φέρουμε καμία ευθύνη για ζημιές ή φθορές που τυχόν προκύψουν.

Για εκτός Ηρακλείου περιοχές:

 1. Παραλαβή από το κατάστημα του Ηρακλείου.
 2. Αποστολή με συνεργαζόμενα πρακτορεία μεταφορών της Πρωτέας εξοπλιστική/
 3. Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών επιλογής σας.

Η χρέωση μεταφορικών εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας. Αφορούν την μεταφορά έως το γραφείο/αποθήκη του πρακτορείου μεταφορών στον νομό σας.

Η Εταιρία δεν αναλαμβάνει χρέωση της κάθε εταιρίας μεταφορικής, έτσι ο πελάτης που επιλέγει τον τρόπο αποστολής “Παράδοση μέχρι την μεταφορική εταιρία στο Ηράκλειο” πληρώνει τα έξοδα της μεταφορικής εταιρίας κατά την παράδοση.

Η χρέωση παράδοσης μέχρι το πρακτορείο μεταφορών στο Ηράκλειο είναι 4.03€ + ΦΠΑ για παραγγελίες μέχρι 60€.

Η χρέωση παράδοσης μέχρι το πρακτορείο μεταφορών στο Ηράκλειο είναι δωρεάν για παραγγελίες από 60€ και πάνω.

Οι αποστολές, από την αποθήκη έως τον τελικό προορισμό, ταξιδεύουν με χρέωση και ευθύνη του παραλήπτη.

Σε κάθε περίπτωση το κόμιστρο της μεταφοράς επιβαρύνει τον παραλήπτη. Για απομακρυσμένες περιοχές ενδέχεται το πλησιέστερο πρακτορείο μεταφορών να βρίσκεται στο κέντρο του νομού σας.

 1. Αποστολή με Courier.

Τα προϊόντα με ετικέτα “Δωρεάν μεταφορικά” αποστέλλονται χωρίς έξτρα χρέωση μεταφοράς και συνδυάζονται με άλλα προϊόντα (χωρίς την ετικέτα “Δωρεάν μεταφορικά”) μόνο κατόπιν συνεννόησης και πιθανών με έξτρα χρέωση αναλόγως την παραγγελία.

Η χρέωση μεταφορικών εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας. Ελάχιστη χρέωση μεταφορικών 2.82€ + ΦΠΑ.

Η εταιρία ευθύνεται για την έγκυρη παράδοση της δέματος στο μεταφορικό μέσο επιλογής του πελάτη και δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που προκύπτουν από την εκάστοτε εταιρία μεταφορών. Για την επίλυση της κάθε διαφοράς στο χρόνο παράδοσης μεταξύ του πελάτη και μιας εταιρίας μεταφορών, ο πελάτης απευθύνεται στην εταιρία μεταφορών απευθείας. Η Πρωτέας εξοπλιστική είναι υποχρεωμένη να δώσει τα στοιχεία αποστολής (αριθμός αποστολής/ φορτωτική) κατόπιν ζήτησης του παραλήπτη.

Σε κάθε περίπτωση, ο πελάτης καλύπτει όλα τα μεταφορικά έξοδα που πραγματοποιεί η εταιρία για την διεκπεραίωση της παραγγελίας του πελάτη. Όταν ο πελάτης δεν έχει καλύψει κάποια μεταφορικά έξοδα μιας προηγούμενες παραγγελίας, αποδέχεται ρητά ότι όλα τα προηγούμενα μη καλυμμένα μεταφορικά έξοδα αφαιρούνται αυτόματα από την χρηματική αξία που ο πελάτης κατέθεσε για την νέα παραγγελία του. Κατόπιν σχετικής ζήτησης, η εταιρία ευθύνεται να παραθέσει στον πελάτη την αναλυτική χρέωση των εξόδων που δεν έχουν καλυφθεί από τις προηγούμενες συναλλαγές. Με την κάθε μέθοδο αποστολής, η Εταιρία δεν ευθύνεται για τις λειτουργίες (όπως καθυστερήσεις, τρόπος παράδοσης, χειρισμός κ.λπ.) των μεταφορικών εταιριών (εταιρίες ταχυμεταφοράς, μεταφορικές εταιρίες κ.λπ.).