Λευκό
Βλέπετε 205–216 από 922 αποτελέσματα
ΠΙΑΤΑΚΙ Φ12cm για ΦΛΙΤΖ. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΦΕ PS27 – ORIANA FERELLI®
ΣΑΛΑΤΙΕΡΑ 23cm CLASSIC STRIPES 17310/S – ORIANA FERELLI®
ΠΙΑΤΟ ΦΡΟΥΤΟΥ 20cm CLASSIC STRIPES 17310/S – ORIANA FERELLI®
ΠΙΑΤΟ ΒΑΘΥ 23cm CLASSIC STRIPES 17310/S – ORIANA FERELLI®
ΠΙΑΤΕΛΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ 31cm CLASSIC STRIPES 17310/S – ORIANA FERELLI®
ΠΙΑΤΕΛΑ ΟΒΑΛ 36cm CLASSIC STRIPES 17310/S – ORIANA FERELLI®
ΣΧΑΡΑ ΔΟΧΕΙΩΝ GN 1/3 00242 260x115x20mm – ARAVEN
Οι σχάρες αποστράγγισης GastroNorm είναι απαραίτητα αντικείμενα σε κάθε κουζίνα όπου γίνεται διαχείρηση τροφίμων. Χρησιμοποιούνται στη συντήρηση τροφίμων που απελευθερώνουν υγρά, μειώνοντας το ποσό των απωλειών λόγω αλλοίωσης. Το φρέσκο κρέας και το ψάρι απελευθερώνουν ένα υγρό που ονομάζεται εξίδρωμα. Αυτό το εξίδρωμα περιέχει μεγάλες ποσότητες από πρωτεϊνες, κύτταρα και στερεά συντρίμματα, προκαλεί τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων, με αποτέλεσμα κίνδυνο για την υγεία. Η σωστή συντήρηση αυτού του τύπου τροφής απαιτεί τη χρήση σχαρών αποστράγγισης που διαχωρίζουν το εξίδρωμα από το φαγητό. Οι σχάρες αποστράγγισης που χρησιμοποιούνται για το σκοπό αυτό πρέπει να είναι αρκετά ψηλές ώστε να αποφεύγεται η ροή του εξιδρώματος πάνω από τις σχάρες αποστράγγισης και ο σχεδιασμός τους πρέπει να αποφεύγει αιχμηρές άκρες και γωνίες όπου μπορεί να συσσωρευτεί το εξίδρωμα. Η σχάρα αποστράγγισης τοποθετείται στο κάτω μέρος του δοχείου και ενθαρρύνει την αποστράγγιση στον πυθμένα, αποφεύγοντας έτσι την επαφή του υγρού με το φαγητό και μειώνοντας τον κίνδυνο πολλαπλασιασμού των βακτηρίων. Η Araven διαθέτει δίσκους αποστράγγισης που προσαρμόζονται στα δοχεία τροφίμων της (σε μεγέθη GastroNorm καθώς και σε άλλα μεγέθη) και ο συνδιασμός τους αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τη διατήρηση της ποιότητας των τροφίμων.
ΣΧΑΡΑ ΔΟΧΕΙΩΝ GN 1/2 00241 260x205x20mm – ARAVEN
Οι σχάρες αποστράγγισης GastroNorm είναι απαραίτητα αντικείμενα σε κάθε κουζίνα όπου γίνεται διαχείρηση τροφίμων. Χρησιμοποιούνται στη συντήρηση τροφίμων που απελευθερώνουν υγρά, μειώνοντας το ποσό των απωλειών λόγω αλλοίωσης. Το φρέσκο κρέας και το ψάρι απελευθερώνουν ένα υγρό που ονομάζεται εξίδρωμα. Αυτό το εξίδρωμα περιέχει μεγάλες ποσότητες από πρωτεϊνες, κύτταρα και στερεά συντρίμματα, προκαλεί τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων, με αποτέλεσμα κίνδυνο για την υγεία. Η σωστή συντήρηση αυτού του τύπου τροφής απαιτεί τη χρήση σχαρών αποστράγγισης που διαχωρίζουν το εξίδρωμα από το φαγητό. Οι σχάρες αποστράγγισης που χρησιμοποιούνται για το σκοπό αυτό πρέπει να είναι αρκετά ψηλές ώστε να αποφεύγεται η ροή του εξιδρώματος πάνω από τις σχάρες αποστράγγισης και ο σχεδιασμός τους πρέπει να αποφεύγει αιχμηρές άκρες και γωνίες όπου μπορεί να συσσωρευτεί το εξίδρωμα. Η σχάρα αποστράγγισης τοποθετείται στο κάτω μέρος του δοχείου και ενθαρρύνει την αποστράγγιση στον πυθμένα, αποφεύγοντας έτσι την επαφή του υγρού με το φαγητό και μειώνοντας τον κίνδυνο πολλαπλασιασμού των βακτηρίων. Η Araven διαθέτει δίσκους αποστράγγισης που προσαρμόζονται στα δοχεία τροφίμων της (σε μεγέθη GastroNorm καθώς και σε άλλα μεγέθη) και ο συνδιασμός τους αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τη διατήρηση της ποιότητας των τροφίμων.
ΣΧΑΡΑ ΔΟΧΕΙΩΝ GN 1/1 00256 470x265x20mm – ARAVEN
Οι σχάρες αποστράγγισης GastroNorm είναι απαραίτητα αντικείμενα σε κάθε κουζίνα όπου γίνεται διαχείρηση τροφίμων. Χρησιμοποιούνται στη συντήρηση τροφίμων που απελευθερώνουν υγρά, μειώνοντας το ποσό των απωλειών λόγω αλλοίωσης. Το φρέσκο κρέας και το ψάρι απελευθερώνουν ένα υγρό που ονομάζεται εξίδρωμα. Αυτό το εξίδρωμα περιέχει μεγάλες ποσότητες από πρωτεϊνες, κύτταρα και στερεά συντρίμματα, προκαλεί τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων, με αποτέλεσμα κίνδυνο για την υγεία. Η σωστή συντήρηση αυτού του τύπου τροφής απαιτεί τη χρήση σχαρών αποστράγγισης που διαχωρίζουν το εξίδρωμα από το φαγητό. Οι σχάρες αποστράγγισης που χρησιμοποιούνται για το σκοπό αυτό πρέπει να είναι αρκετά ψηλές ώστε να αποφεύγεται η ροή του εξιδρώματος πάνω από τις σχάρες αποστράγγισης και ο σχεδιασμός τους πρέπει να αποφεύγει αιχμηρές άκρες και γωνίες όπου μπορεί να συσσωρευτεί το εξίδρωμα. Η σχάρα αποστράγγισης τοποθετείται στο κάτω μέρος του δοχείου και ενθαρρύνει την αποστράγγιση στον πυθμένα, αποφεύγοντας έτσι την επαφή του υγρού με το φαγητό και μειώνοντας τον κίνδυνο πολλαπλασιασμού των βακτηρίων. Η Araven διαθέτει δίσκους αποστράγγισης που προσαρμόζονται στα δοχεία τροφίμων της (σε μεγέθη GastroNorm καθώς και σε άλλα μεγέθη) και ο συνδιασμός τους αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τη διατήρηση της ποιότητας των τροφίμων.