ΠΛΑΣΤΙΚΟ
Βλέπετε 1–12 από 88 αποτελέσματα
ESTIA ΑΠΛΩΣΤΡΑ ΔΑΠΕΔΟΥ PRONTO DRY ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ 20m ΜΕ ΡΟΔΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
ΡΟΛΟΙ ΤΟΙΧΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟ Φ41cm 1663G – ORIANA FERELLI®
Ρολόι τοίχου της εταιρείας Oriana Ferelli, σε στρογγυλό σχήμα. Είναι αναλογικό που σημαίνει ότι έχει κινούμενους δείκτες, οι οποίοι δείχνουν την ώρα, και αποτελεί ένα πιο παραδοσιακό ρολόι, σε σχέση με τα ψηφιακά. Είναι μεσαίου μεγέθους και είναι κατάλληλο για τοποθέτηση σε οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού.
Κατασκευάζεται από πλαστικό, το οποίο αποτελεί μία πιο οικονομική λύση σε σχέση με άλλα υλικά, αλλά ταιριάζει εύκολα με κάθε στυλ διακόσμησης. Είναι πολύ ανθεκτικό και παρουσιάζει παράλληλα μεγάλη αντοχή στον χρόνο.
Η εμφάνιση του θυμίζει αντίκα και έτσι ο χώρος σας θα αποκτήσει έναν πιο διαχρονικό τόνο.
Τα ρολόγια τοίχου εκτός από την προφανή τους χρήση, αποτελούν πλέον και ένα κομμάτι της διακόσμησης του χώρου σας, και καλό θα είναι να τοποθετούνται στο ύψος των ματιών.
ΣΧΑΡΑ ΔΟΧΕΙΩΝ GN 1/3 00242 260x115x20mm – ARAVEN
Οι σχάρες αποστράγγισης GastroNorm είναι απαραίτητα αντικείμενα σε κάθε κουζίνα όπου γίνεται διαχείρηση τροφίμων. Χρησιμοποιούνται στη συντήρηση τροφίμων που απελευθερώνουν υγρά, μειώνοντας το ποσό των απωλειών λόγω αλλοίωσης. Το φρέσκο κρέας και το ψάρι απελευθερώνουν ένα υγρό που ονομάζεται εξίδρωμα. Αυτό το εξίδρωμα περιέχει μεγάλες ποσότητες από πρωτεϊνες, κύτταρα και στερεά συντρίμματα, προκαλεί τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων, με αποτέλεσμα κίνδυνο για την υγεία. Η σωστή συντήρηση αυτού του τύπου τροφής απαιτεί τη χρήση σχαρών αποστράγγισης που διαχωρίζουν το εξίδρωμα από το φαγητό. Οι σχάρες αποστράγγισης που χρησιμοποιούνται για το σκοπό αυτό πρέπει να είναι αρκετά ψηλές ώστε να αποφεύγεται η ροή του εξιδρώματος πάνω από τις σχάρες αποστράγγισης και ο σχεδιασμός τους πρέπει να αποφεύγει αιχμηρές άκρες και γωνίες όπου μπορεί να συσσωρευτεί το εξίδρωμα. Η σχάρα αποστράγγισης τοποθετείται στο κάτω μέρος του δοχείου και ενθαρρύνει την αποστράγγιση στον πυθμένα, αποφεύγοντας έτσι την επαφή του υγρού με το φαγητό και μειώνοντας τον κίνδυνο πολλαπλασιασμού των βακτηρίων. Η Araven διαθέτει δίσκους αποστράγγισης που προσαρμόζονται στα δοχεία τροφίμων της (σε μεγέθη GastroNorm καθώς και σε άλλα μεγέθη) και ο συνδιασμός τους αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τη διατήρηση της ποιότητας των τροφίμων.
ΣΧΑΡΑ ΔΟΧΕΙΩΝ GN 1/2 00241 260x205x20mm – ARAVEN
Οι σχάρες αποστράγγισης GastroNorm είναι απαραίτητα αντικείμενα σε κάθε κουζίνα όπου γίνεται διαχείρηση τροφίμων. Χρησιμοποιούνται στη συντήρηση τροφίμων που απελευθερώνουν υγρά, μειώνοντας το ποσό των απωλειών λόγω αλλοίωσης. Το φρέσκο κρέας και το ψάρι απελευθερώνουν ένα υγρό που ονομάζεται εξίδρωμα. Αυτό το εξίδρωμα περιέχει μεγάλες ποσότητες από πρωτεϊνες, κύτταρα και στερεά συντρίμματα, προκαλεί τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων, με αποτέλεσμα κίνδυνο για την υγεία. Η σωστή συντήρηση αυτού του τύπου τροφής απαιτεί τη χρήση σχαρών αποστράγγισης που διαχωρίζουν το εξίδρωμα από το φαγητό. Οι σχάρες αποστράγγισης που χρησιμοποιούνται για το σκοπό αυτό πρέπει να είναι αρκετά ψηλές ώστε να αποφεύγεται η ροή του εξιδρώματος πάνω από τις σχάρες αποστράγγισης και ο σχεδιασμός τους πρέπει να αποφεύγει αιχμηρές άκρες και γωνίες όπου μπορεί να συσσωρευτεί το εξίδρωμα. Η σχάρα αποστράγγισης τοποθετείται στο κάτω μέρος του δοχείου και ενθαρρύνει την αποστράγγιση στον πυθμένα, αποφεύγοντας έτσι την επαφή του υγρού με το φαγητό και μειώνοντας τον κίνδυνο πολλαπλασιασμού των βακτηρίων. Η Araven διαθέτει δίσκους αποστράγγισης που προσαρμόζονται στα δοχεία τροφίμων της (σε μεγέθη GastroNorm καθώς και σε άλλα μεγέθη) και ο συνδιασμός τους αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τη διατήρηση της ποιότητας των τροφίμων.
ΣΧΑΡΑ ΔΟΧΕΙΩΝ GN 1/1 00256 470x265x20mm – ARAVEN
Οι σχάρες αποστράγγισης GastroNorm είναι απαραίτητα αντικείμενα σε κάθε κουζίνα όπου γίνεται διαχείρηση τροφίμων. Χρησιμοποιούνται στη συντήρηση τροφίμων που απελευθερώνουν υγρά, μειώνοντας το ποσό των απωλειών λόγω αλλοίωσης. Το φρέσκο κρέας και το ψάρι απελευθερώνουν ένα υγρό που ονομάζεται εξίδρωμα. Αυτό το εξίδρωμα περιέχει μεγάλες ποσότητες από πρωτεϊνες, κύτταρα και στερεά συντρίμματα, προκαλεί τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων, με αποτέλεσμα κίνδυνο για την υγεία. Η σωστή συντήρηση αυτού του τύπου τροφής απαιτεί τη χρήση σχαρών αποστράγγισης που διαχωρίζουν το εξίδρωμα από το φαγητό. Οι σχάρες αποστράγγισης που χρησιμοποιούνται για το σκοπό αυτό πρέπει να είναι αρκετά ψηλές ώστε να αποφεύγεται η ροή του εξιδρώματος πάνω από τις σχάρες αποστράγγισης και ο σχεδιασμός τους πρέπει να αποφεύγει αιχμηρές άκρες και γωνίες όπου μπορεί να συσσωρευτεί το εξίδρωμα. Η σχάρα αποστράγγισης τοποθετείται στο κάτω μέρος του δοχείου και ενθαρρύνει την αποστράγγιση στον πυθμένα, αποφεύγοντας έτσι την επαφή του υγρού με το φαγητό και μειώνοντας τον κίνδυνο πολλαπλασιασμού των βακτηρίων. Η Araven διαθέτει δίσκους αποστράγγισης που προσαρμόζονται στα δοχεία τροφίμων της (σε μεγέθη GastroNorm καθώς και σε άλλα μεγέθη) και ο συνδιασμός τους αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τη διατήρηση της ποιότητας των τροφίμων.